Skip to main content
We match your fire.

Wie is Dutry & Co ?

responsive image

Het bedrijf Dutry & Co, dat al ontstond in 1812, is vandaag één der topbedrijven op de markt van kachels en haarden in de Benelux en Frankrijk. Het is gelegen te Vichte, vlakbij Kortrijk en levert van daar aan meer dan 300 zelfstandige verkooppunten.

Met vreugde en trots konden we op 19 november 2018 de definitieve overname aankondigen van de onderneming van Michel Dutry door de heer Karel Decramer. Karel was jarenlang de Verkoop en Marketing directeur van de internationale familie ondernemingen Dewulf N.V., Dewulf S.R.L. en Miedema B.V., allen actief in de sector van landbouwmachine productie. Samen met het ervaren team van Dutry & Co, wil Karel Decramer zijn passie en dynamisme aanwenden om de verkoop, marketing en logistiek op een nog professioneler niveau te tillen. Een ambitieuze visie op lange termijn, de wil om daarin te investeren én duurzame partnerschappen met zowel leveranciers als klanten vormen daarbij het uitgangspunten.

Dutry & Co is vooral actief als exclusief invoerder van topmerken voor indoor en outdoor vuurbeleving, koken en verwarmen uit Scandinavië, Oostenrijk, Italië, de V.S. en Nederland.

Volg ons op Facebook

Voor het laatste nieuws over ons bedrijf, volg onze social media...

Volgen op facebook

Klik hier om een vraag te stellen aan onze vakmensen

We antwoorden zo snel mogelijk, normaal binnen 1 werkdag.

responsive image

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website kunnen geven. Dit omvat cookies van websites van derden van sociale media als u een pagina bezoekt die inhoud bevat afkomstig van sociale media.

Meer informatie