Skip to main content
We match your fire.

De robuste kracht van Hoxter

Duurzame inbouwhaarden, die perfect regelbaar zijn, een minimum aan hout verbruiken en het mooiste vuurzicht garanderen.

Hoxter inbouwhaarden en cv-haarden

Het Hoxter gamma omvat een ruime keuze aan inbouwhaarden en cv-haarden

Hoxter inbouwhaarden

Voor convectie en accumulatie

Deze inbouwhaarden zijn uitgerust met een draai- of liftdeur, strak in design en bijzonder luchtdicht. Kies uit vele maten vlakke haarden, hoekhaarden, doorkijkmodellen en driezijdige haarden.

ONTDEK DE HOXTER INBOUWHAARDEN

Hoxter CV-haarden

Produceren warm water voor sanitair en verwarming

Deze cv-haarden zijn uitgerust met een draai- of liftdeur, sterk in prestaties en duurzaam verzekerd. Kies uit vele maten vlakke haarden, hoekhaarden en doorkijkmodellen.

ONTDEK DE HOXTER CV-HAARDEN

En waarom van je inbouwhaard geen cv-ketel maken ?

Een cv-haard van Hoxter kan ingezet worden als bij- of hoofdverwarming, waarbij een belangrijke besparing op de verwarmingskosten kan gerealiseerd worden, veilig en zonder zorgen.

Lees meer

Op zoek naar een grootse haard ?

Dan moet u zeker bij Hoxter zijn. Naast gewonere afmetingen beschikt Hoxter over een uitgebreid aanbod grote haarden, zoals deze haard waarvan het glasraam 150 cm breed is. Er bestaan ook echt grote doorkijkmodellen, hoekhaarden en driezijdige haarden.

Lees meer

Voor de perfecte vuurbeleving

Het moet gezegd worden, die mensen van Hoxter zijn niet normaal. Het bedrijf barst van de ingenieurs met zoveel oog voor de kleinste details die uiteindelijk uw perfecte ervaring garanderen. Duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid, luchtdichtheid, verbrandingskwaliteit... Hoxter heeft het allemaal.

Lees meer

Klik hier om een vraag te stellen aan onze vakmensen

We antwoorden zo snel mogelijk, normaal binnen 1 werkdag.

responsive image

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website kunnen geven. Dit omvat cookies van websites van derden van sociale media als u een pagina bezoekt die inhoud bevat afkomstig van sociale media.

Meer informatie