Skip to main content
We match your fire.

De wereld van Tulikivi

Een paar uur stoken voor 24 uur heerlijke stralingswarmte, dat is pas moderne houtverwarming.

Tulikivi modellen

Het Tulikivi aanbod bestaat uit volgende productgamma's, die elkaar perfect aanvullen :

Het Karelia gamma

Massakachels in speksteen

Met deze volledig massieve speksteenkachels volstaat een paar uur stoken voor 12 tot 24 uur heerlijke stralingswarmte. Het gewicht van deze modellen start vanaf 1000 kg. Doorgaans wordt de speksteen massa dagelijks maximaal opgewarmd nog voor ze volledig is afgekoeld.

ONTDEK HET KARELIA GAMMA

Het Pielinen gamma

Snelle speksteenkachels

Deze speksteenkachels produceren snel die heerlijke speksteenwarmte en blijven nog vele uren warm nadat het vuur is gedoofd. Ze wegen minder dan 1000 kg. Ze kunnen zowel occasioneel als dagelijks gebruikt worden en zijn bijzonder geschikt voor ruimten die snel dienen opgewarmd te worden.

ONTDEK HET PIELINEN GAMMA

Het bakoven gamma

Massakachels met houtbakoven

Deze massieve speksteenkachels zijn verwarmingskampioenen voorzien van een echte houtbakoven voor de ultieme fijnproever. Deze steenoven geeft de gerechten steeds de unieke smaak van het houtvuur en biedt ook het comfort van een permanent warmhoudvak.

ONTDEK HET BAKOVEN GAMMA

Het Classic gamma

Originele speksteenkachels

Deze massieve speksteenkachels zijn klassiekers in het Tulikivi gamma, robust in uiterlijk, bewezen in gebruik door tienduizenden families in Europa. Houtwarmte opslaan, speksteenwarmte uitstralen, hout uitsparen, emissies verlagen,... ze kunnen het allemaal reeds decennia lang.

ONTDEK HET CLASSIC GAMMA

Warmte opslaan is een kunst

U kan een Tulikivi massakachel kiezen met tegenstroom- of spiraalprincipe en met boven- of onderaansluiting. Steeds wordt uw houtwarmte maximaal opgeslagen in de speksteen.

Lees meer

Kies uw speksteen afwerking

Van de zachte Classic, tot de glinsterende Grafia over de strakke Nobile, de gelijne Rigata en de nostalgische Robusta : Tulikivi Design kent geen grenzen meer dankzij de innovatieve jetstream afwerkingstechnieken.

Lees meer

Ontdek de culinaire mogelijkheden

Elke massieve speksteenkachel van het Karelia gamma is standaard voorzien van een grillrooster. In combinatie met de speksteen accessoires van Tulikivi biedt het eindeloze mogelijkheden van grillen, bakken en koken met de unieke smaak van het houtvuur.

Lees meer

Klik hier om een vraag te stellen aan onze vakmensen

We antwoorden zo snel mogelijk, normaal binnen 1 werkdag.

responsive image

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website kunnen geven. Dit omvat cookies van websites van derden van sociale media als u een pagina bezoekt die inhoud bevat afkomstig van sociale media.

Meer informatie